Hissgruppen söker en säljare till Stockholm

Hissgruppen är ett bolag inom Motum-koncernen. Vi levererar flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

Hissgruppen söker nu en säljare till Stockholm

Som säljare har du det övergripande ansvaret för att besöka kunder samt driva säljaktiviteter gällande serviceavtal, modernisering och nyinstallation av hissar.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Självständigt planera, boka och genomföra kundbesök
  • Kunna presentera lämpliga lösningar för kund gällande serviceavtal, moderniseringar och nyinstallation
  • Framtagning av lösningar för att hjälpa våra kunder med deras verksamhet
  • Framställning och uppföljning av offerter/avtal
  • Projektleda uppdrag för kund från start till avslut
  • Vara delaktig i fördelning av arbete ihop med arbetsledare

Du har ett stort intresse av försäljning och trivs i rollen som säljare ute på fältet. Tjänsten innefattar mycket kommunikation, det är därför viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, serviceinriktad och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har god förmåga att samarbeta. Teknisk kompetens finns inom bolaget och vi kommer ge dig den relevanta utbildning och erfarenhet som krävs internt. Körkort B är ett krav.

Du kommer att tillhöra ett team på två säljare där ni tillsammans ansvarar för företagets uppsatta säljmål. Du bör ha ekonomisk kunskap och har du tidigare arbetat med att hantera offerter och har kunskap om lagen om offentlig upphandling är det meriterande. Meriterande är även någon form av relevant utbildning inom försäljning.

Du får stor möjlighet att själv påverka ditt arbete och hur dina dagar ser ut. Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag och koncern som månar om sina anställda.  Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-10-20. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Åman, 0736-40 50 31, peter.aman@hissgruppen.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan skickas till: jobb@motum.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Hissgruppen Sverige AB är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice. Motum finns även i Norge. Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.