Hissgruppen söker en teknisk ansvarig med placering i Västberga

Vi söker en teknisk ansvarig till service/eftermarknad med placering i Västberga. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Om tjänsten
Denna tjänst ställer höga krav på teknisk kunskap inom el och styrsystem. Du kommer att ansvara för och åtgärda avancerade tekniska fel samt vara teknisk support till övriga organisationen. Arbetet innefattar även teknisk beredning av egna arbeten, ansvarig för kompetensutveckling samt ekonomiskt ansvar för egna projekt.

Vem är du?
Som person har du kunskap inom hiss, med störst fokus på el och styrsystem samtidigt som du är noggrann, serviceinriktad och flexibel. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt. Vi tror att du är en person som drivs av att utveckla och förfina produkter och leveranser.

Kvalifikationer

  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el eller likvärdig utbildning. Meriterande med djupare/eftergymnasial utbildning inom el.
  • Omfattande teknisk erfarenhet av el och styrsystem.
  • Erfarenhet av teknisk beredning.
  • B-körkort.
  • Ledarerfarenhet är meriterande.

Om bolaget
Hissgruppen erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Hissgruppen har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss istället för att riva ut den och installera en ny. Hissgruppen stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-04-30. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Åman, peter.aman@hissgruppen.se

I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 4 månader går över i fast anställning.

Ansökan skickas till: jobb@motum.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Hissgruppen AB är en del av Motum-koncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice. Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.